Skip to main content

Política de devolucions i reemborsament

Els paquets s’envien, generalment, 48 hores després de la recepció del seu pagament a qualsevol part de la Península. Des que surt de la nostra formatgeria pot trigar entre 48 i 72h a arribar al vostre domicili. A partir d’un enllaç de l’empresa de transport podreu fer el seguiment de l’enviament. Les despeses d’enviament inclouen l’embalatge, la manipulació i l’enviament. L’enviament té un cost fix i un cost variable en funció del pes. Els preus dels nostres productes inclouen tots els impostos vigents, les despeses de transport es calcularan en funció de la distància on s’ha d’enviar i del pes de la comanda. L’enviament té un preu de 9€ en cas d’una comanda estàndar (fins a 3kg de pes) que s’envia a Catalunya, en cas de pesos superiors o enviaments fora de la Catalunya consultar.

Només s’acceptarà la devolució del paquet en cas que el producte no estigui en condicions pel seu consum.

FORMATGES RIUDAVETS es reserva el dret de modificar els seus preus en qualsevol moment, sent el preu aplicat a cada producte el vigent en el moment del registre de la comanda.

Cancel·lació de comandes

Les comandes es poden cancel·lar fins a 24h després de fer la compra.

Reemborsament

Només en cas que el formatge arribi en mal estat i es pugui demostrar o bé no es rebi el paquet es podrà sol·licitar el reembossament

Skip to content